Magyar Digitális Könyvtár

Hallgassa Ön is arádiót
2018. szeptember 20. - A Magyar Digitális Könyvtárban 321 dokumentum található!

Kiadóknak

A Magyar Digitális Könyvtár – nyomtatott formában már publikált, és még nem publikált ismeretterjesztő műveket, tankönyveket és egyéb írott tartalmakat vár a szerzőktől és kiadóktól.

A Könyvtárhoz beérkező művek tekintetében – melyeket .doc(word) vagy .pdf formátumokban javaslunk elküldeni – a szerzőknek rendelkezniük kell a műköz fűződő szerzői jogokkal, mely jogokat a Digitális Könyvtár nem veszi meg. Csak a digitális változat felhasználását rögzítjük szerződésünkben. (A szerződés megkötése nem akadályozza meg a szerzőt a papíralapú változat kiadásában.)

A Digitális Könyvtár a Felhasználási Szerződés alapján a szerzővel együttműködve állapítja meg a dokumentum felhasználási árát. (az árak tartalmazzák az ÁFA-t) A jogdíjak félévente kerülnek kifizetésre. A szerzői jogtulajdonosok pedig, egy erre a célra kialakított statisztika felületen követhetik nyomon a kölcsönzéseket.

Szerződött partnereink műveit olyan DRM technológiával ellátott „e-Book” formátumban kínáljuk kölcsönzésre, mely nem másolható, nem nyomtatható (csak, ha engedélyezzük), és csak előre meghatározott időre biztosítja a fájl megnyitásának lehetőségét.

A Magyar Digitális Könyvtár vállalja művek digitalizálását is 20 Ft + ÁFA /oldal áron. Az ár tartalmazza az oldalak beszkennelését és word, richtext, odt illetve pdf formátumba konvertálását.