Magyar Digitális Könyvtár

Hallgassa Ön is arádiót
2018. szeptember 20. - A Magyar Digitális Könyvtárban 321 dokumentum található!

Keresés

Ha nincs ideje hosszasan böngészni kínálatunkat, és konkrétan egy könyvre kíváncsi, esetleg egy szerző több művére, használja keresőnket, melyhez a bal oldali menüsorban található Keresés gombra kattintva jut! Nem kell mást tennie, mint beírni a könyv szerzőjét, címét, vagy kiadóját, esetleg - ha nem tudja azokat pontosan - akár csupán töredéküket. A kereső a teljes beírt kifejezésre keres, tehát egész címet is beírhat, bár hasznosabb, ha a címből kiemeli a legjellemzőbb szót, vagy szókapcsolatot.

A keresés a leghatékonyabb módja, hogy a keresett termékre rátaláljon, ha a különböző mezőkben külön-külön vagy akár együttesen is feltételeket ad meg. A feltételek között a kereső "ÉS", illetve "VAGY" kapcsolattal tud keresni.

Az "ÉS" kapcsolattal lefolytatott keresés azon termékeket fogja kilistázni, amelyek a megadott feltételek mindegyikének megfelelnek. A "VAGY" szócska bejelölését akkor javasoljuk, ha azon termékeket szeretné kilistázni, amelyek a megadott feltételek közül legalább az egyiknek megfelelnek.

A kereső kezel magyar ékezetes betűket, így, kérjük, soha ne hagyjon le ékezetet, mert keresése egyébként nem lesz pontos.

Ha egy konkrét témát kedvel, de nincs határozott elképzelése, mit is szeretne, akkor a Böngészést ajánljuk Önnek! Böngészönket igyekeztünk úgy összeállítani, hogy két-három kattintással minden könyv elérhető legyen.

Amennyiben javaslata lenne új témakörökre, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!